Laser ontharing

Ontharen met Lightsheer Diode laser.


Intake

Voorafgaand aan de laserbehandelingen vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens deze intake zal er een behandelplan met u worden opgesteld en zullen er vragen gesteld worden over u en uw wensen die betrekking hebben op de laserbehandeling.


Jack & Jill maakt gebruik van de Lightsheer Diode Laser voor het definitief ontharen. Aan de hand van uw huidtype, mate van overbeharing, huid- en haarkleur worden beoordeeld voorafgaand aan de behandelingen om het verwachte aantal behandelingen en het te verwachten resultaat te kunnen voorspellen.

Het is belangrijk om te weten dat tijdens de behandelperiode harsen en epileren niet zijn toegestaan, u mag wel scheren.


Werking Lightsheer

De Lightsheer Laser is geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen met een donkere huid of wanneer de huid gebruind is door de zon. Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje waar die energie van de laser omgezet wordt in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan er geen nieuwe haar meer groeien.


De opname van de energiestraal gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. Het haarzakje bereikt uiteindelijk een temperatuur van ongeveer 70 graden, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Hierdoor kan het zakje geen nieuwe haar meer produceren, als de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase. De ontharingsmethode met de Lightsheer Laser zorgt voor ongeveer 80-90% haarreductie.


Laser ontharen met onze laserapparatuur is nagenoeg pijnloos.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het lichaamsdeel, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. 


Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten, zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een goed resultaat. Voor een optimaal resultaat wordt het gelaat om de 6 weken en het lichaam om de 8 weken gelaserd.


Duur van de behandeling

Afhankelijk van het lichaamsdeel duurt een behandeling 15 tot 30 minuten. Het behandelen van het gehele lichaam duurt ongeveer 120 minuten per behandeling

Voordelen van de Lightsheer Diode Laser

  • Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden
  • Geschikt voor zowel grote als kleine oppervlaktes
  • Geen irritatie van omliggende huid
  • Speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei
  • Veilig en pijnloos
  • U hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren
  • Het behandelde gebied blijft jarenlang glad
  • Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten,
  • Geschikt voor mannen en vrouwen.

REAL MEN GET FACIALS

Goede huidverzorging is voor iedereen belangrijk. Je huid is zichzelf continue aan het vernieuwen, het is dus nooit te laat om te beginnen met goede 'skincare'