Over ons

Jack & Jill - laser & skin clinic

We zijn een body en skincare kliniek, met diverse soorten behandelingen voor mannen én vrouwen. Van gezichtsbehandelingen en massages tot speciale huidverjongende en huidverbeterende behandelingen voor een stralend uiterlijk.


Om jouw huid optimaal te kunnen ondersteunen werken we met de juiste producten en diverse apparatuur zoals Microdermabrasie en definitief ontharen met de Lightsheer Laser. Deze technieken zijn geheel veilig en komen tot een snel en mooi resultaat. 


In een goede sfeer en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor, dat jij je helemaal thuis voelt in de kliniek. Een afspraak bij Jack & Jill  draait immers volledig om jou.

Jack & Jill 

Huidverbetering en huidverzorging

Voor een jongere, gladdere 
en stralende huid met een frisse teint

Met de allernieuwste apparatuur voor een groots en zichtbaar effect

Professioneel, hygienisch en volgens de allerlaatste
updates en technieken

Non-invasief, pijnloos, snel herstel met mooie resultaten

Waarom voor ons kiezen?

In de praktijk van Jack & Jill  doen we dit werk vanuit ons hart en zijn erop gericht om je de volledige aandacht te geven die je verdient bij ons in de salon. We volgen regelmatig trainingen voor nieuwe behandelingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en beautytrends. In onze salon werken we professioneel, hygienisch en met de puurste producten.